Tekstcoaching op maat

Prijs € 1.797,- per persoon

Tekstcoaching

Wil je beter leren schrijven? Zet dan een tekstcoach in die jou online helpt met de teksten die jij schrijft voor je werk. Je krijgt uitleg op maat en je ontvangt feedback op jouw eigen tekst. Je leert je tekst beter afstemmen op je lezer, je tekst logisch indelen en zorgvuldiger formuleren.

De tekstcoaches van Metris Groep zijn ervaren schrijftrainers en tekstschrijvers.

Duur

Tekstcoaching gaat per uur. In overleg met Metris Groep bepaal je het aantal uren tekstcoaching dat je wilt afnemen. 10 uur is een gebruikelijk aantal. De afgesproken uren worden besteed aan: telefonische coaching, feedback bij ingebrachte teksten en e-mailcontact tussen coach en coachee. Vanaf het moment van de telefonische intake heb je 12 weken om de afgesproken uren af te nemen.

Programma

Het programma wordt afgestemd op jouw leervraag. Onderdelen kunnen zijn: doel- en lezersgericht schrijven, structureren, afstemmen op de klant, argumenteren, beleidsfases herkennen, piramideschrijven. Jouw opdracht/werkpraktijk staat centraal.

Tijdens het tekstcoachingstraject werk je aan de volgende doelstellingen:

  • Je structureert en formuleert je boodschap met meer vertrouwen.
  • Je verbetert je schrijfvaardigheid op de punten die jij wenst.

Doelgroep

Tekstcoaching is geschikt voor iedereen die wil werken aan de kwaliteit van zijn teksten en daarvoor graag gerichte aanwijzingen krijgt. Of het nu gaat om e-mailberichten, verslagen of beleidsteksten. Specifieke voorkennis is niet nodig.

Er kan op elk op elk moment gestart worden. Wij maken individuele afspraken met de deelnemers.


Deze organisaties gingen u voor

Heb je meer informatie nodig?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Inschrijven voor Tekstcoaching