Over Metris Groep

Metris Groep is al vele jaren actief als trainingsbureau voor bedrijven en organisaties. Onze trainingen gaan over hoe je communiceert over je werk, op papier en mondeling.

We bieden enkele open inschrijftrainingen aan. Dat is onze basis.
Bij u ‘in huis’ leveren we maatwerk. We zoeken dan samen naar de meest effectieve en efficiënte oplossing voor uw vraag.

Trainingen en workshops, daar zijn we goed in en we coachen ook steeds meer. Eén-op-één werken of intervisie in een kleine groep heeft veel effect omdat de vraag van de deelnemer echt centraal kan staan.

Kortom, we zoeken naar de oplossing die het beste past.

Trainingen on the job

Onze trainingen zijn altijd ’trainingen-on-the-job’ omdat ze zo veel mogelijk aansluiten bij het werk van iedere deelnemer, met eigen casuïstiek en eigen teksten. Het leren houdt dan ook niet op als de leerinterventie is afgerond: deelnemers leren vooral ook actief op zoek te gaan naar een antwoord op hun vragen.

Wie leert, moet actief bezig zijn. Daarom zijn alle onderdelen zó ingericht dat de deelnemers zelf oefenen, discussiëren over vragen van de trainer, eigen inzichten vergelijken met die van collega’s, feedback geven en krijgen.

Onze online leeromgeving biedt ruime mogelijkheden tot zelf leren en uitwisselen. Daarnaast is de trainer aanwezig, fysiek of virtueel, om te instrueren, theorie toe te lichten en het leerproces motiverend te begeleiden.

 

Metris Groep bestaat 25 jaar en is een CRKBO-gecertificeerde organisatie.

KvK-nummer: 59 89 65 58

 

Fransien Roovers, directeur, aan het woord

CRKBO