Metris. Communicatie in bedrijf.

Notuleren op de iPad

Ontdek de mogelijkheden van de iPad bij het notuleren! Let op: in deze trainingsdag leer je niet hoe je moet notuleren! Deze dag leert je hoe je je iPad kunt gebruiken bij het notuleren. Met de iPad kun je tijdens de vergadering niet alleen aantekeningen maken, maar tegelijk ook een geluidsopname maken, foto's maken van een presentatie, actielijsten bijhouden etc.

Je probeert tijdens de dag verschillende apps voor het invoeren van teksten uit. Je leert hoe je het (beperkte) toetsenbord van de iPad kunt uitbreiden met nieuwe toetsen (cursorbesturing, getallen, leestekens) en hoe je macro's voor veel voorkomende tekstfragmenten kunt maken. Ook worden  verschillende manieren besproken hoe je notulen kunt uitwisselen met je pc/laptop. Notuleren met de iPad biedt ook interessante nieuwe mogelijkheden bij het notuleren! Je leert hoe je bij het notuleren ook een geluidsopname maakt en hoe je deze koppelt aan je aantekeningen. Klik je later op een tekstpassage, dan hoor je meteen het bijbehorende geluidsfragment. Je maakt ook kennis met speciale apps die je tijdens de vergadering kunt gebruiken voor het beheren van de agenda, van actiepunten etc.

Jouw winst

Na deze dag heb je ervaring opgedaan met veel verschillende mogelijkheden voor het notuleren met de iPad. Je bent in staat om hieruit voor jouw werksituatie een goede keuze te maken.

Trainingen